發新話題

2013-2014年度新入會及續會詳情

8.3比咗会员钱,跟住会点噶??好似冇咩消息喔,系唔系新入会的都叫注册会员??

引用:
原帖由 bitofjeffrey 於 2013-8-6 17:20 發表
入左數 PM , Email 已sent
開心多了一位歌迷會會員,一齊出席活動支持mag.

引用:
原帖由 candycip 於 2013-8-6 19:55 發表

開心多了一位歌迷會會員,一齊出席活動支持mag.
hehehe    冇錯冇錯
我既志願係同mag影合照

引用:
原帖由 lovemag19910721 於 2013-8-6 19:35 發表
8.3比咗会员钱,跟住会点噶??好似冇咩消息喔,系唔系新入会的都叫注册会员??
比左會員$$入會個D叫做 "歌迷會會員" 呀~~
我諗過多一排幹事們會幫我地轉架啦

回復 34# bitofjeffrey 的帖子

哦,ok,唔该

引用:
原帖由 Patrick 於 2013-8-7 02:26 發表

你email左入會資料未?
唔好意思,刚刚先send咗

我在8月3日在生日會上交咗入會費,.填了資料,要不要email給你呢?

引用:
原帖由 Patrick 於 2013-8-7 19:03 發表

麻煩email多次資料, thanks
email sent, pls check.

回復 37# lovemag19910721 的帖子

回復 40# candycip 的帖子

回復 30# bitofjeffrey 的帖子

回復 41# Patrick 的帖子

多谢,辛苦晒

引用:
原帖由 Patrick 於 2013-8-8 03:12 發表
已升級了, pls check email
Thank you so much

發新話題