22 12
發新話題

陳美詩國際影迷會論壇 申請聯盟論壇

陳美詩國際影迷會論壇 申請聯盟論壇

Dear HermanMa,

申請聯盟論壇, 贵站链接已在我站添加.

網站名稱:♪陳美詩國際影迷會論壇 - Macy Chan International Fan Club Forum
網站地址:http://www.macychan.net/forum/index.php
網站LOGO:
網站簡介:Macy Chan Official Website and Forum[/quote]

Best regards.
Slowman.

人紅就甘多連結既....呢個社會真係...

引用:
原帖由 可愛豬仔 於 2010-9-17 22:42 發表
人紅就甘多連結既....呢個社會真係...
5好咁講    不想開火   不要迫人開火

引用:
原帖由 大b 於 2010-9-17 22:50 發表

5好咁講    不想開火   不要迫人開火
同意大b所言
多個朋友又何妨

好呀好呀=]

唔!!唔!!!~~~~~~~~~~

5係真係得singer先可以友連呀????
有冇高層回覆

在這區, 我一直也發表不到新主題, 謝謝slowman兄代勞

陳美詩是否那香港明星?

引用:
原帖由 manchan 於 2010-9-19 12:13 發表
陳美詩是否那香港明星?
對!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 calroro787 於 2010-9-17 23:01 發表
在這區, 我一直也發表不到新主題, 謝謝slowman兄代勞
我鍾於見到了-.-"!!

請教

請問阿Mag跟陳美詩有什麼關係?

如果兩者選擇,一個開心,一個美艷.我較喜歡開心的.因為我終日都十分不開心.

引用:
原帖由 manchan 於 2010-9-20 22:27 發表
請問阿Mag跟陳美詩有什麼關係?

如果兩者選擇,一個開心,一個美艷.我較喜歡開心的.因為我終日都十分不開心.
一定耍有關係先+得+咩???????????
你下面個句野有咩意思???

係唔係要歌手先加得??
做個朋友都好呀=]]

引用:
原帖由 ally961118 於 2010-9-21 01:28 發表
係唔係要歌手先加得??
做個朋友都好呀=]]
話說都好似連左了

22 12
發新話題